Меню
Количка

Здраве & Wellness

Арт. номер: UNIMARK CN 02
Компресорният инхалатор Unimark CN 02 WF Penguin е подходящ за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания. Специално разработен за лечение на деца. Unimark CN 02 WF Penguin се отличава с ниски нива на шум при работа и е изработен по най..
96.00 лв. Без данък:96.00 лв.
Арт. номер: UNIMARK CN-01-WD
Компресорният инхалатор UNIMARK CN-01-WD е подходящ за превенция, инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания в домашни условия. Разработен за лечение на деца и възрастни. UNIMARK CN-01-WD се отличава с ниски нива на шум при работа и е из..
95.00 лв. Без данък:95.00 лв.
Арт. номер: UNIMARK JH -208
КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР КАЛИНКА UNIMARK JH -208 е подходящ за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания. Специално разработен за лечение на деца. UNIMARK JH -208 се отличава с ниски нива на шум при работа и е изработен по най-съвремени техно..
66.00 лв. Без данък:66.00 лв.
Арт. номер: UNIMARK PALM
UNIMARK PALM е механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане в домашни условия, изработен от висококачествени материали. Гарантира прецизно измерване по „метода на Коротков“ и е оборудван с всички световни екстри за този тип устройства – точен манометър с 50 мм контрастен дисплей..
29.00 лв. Без данък:29.00 лв.
UV стерилизатор и дозатор за четки и паста за зъби, MicroUSB, Бял UV стерилизатор и дозатор за четки и паста за зъби, MicroUSB, Бял
Нов
Арт. номер: st436
UV стерилизатор и дозатор за паста за зъби със соларен заряд и сензор за движение.Основната му функционалност е да дезинфекцира класически и електрически четки за зъби, но има и допълнителни портове за самобръсначката, флосатора или чистачката за хигиена на езика.Дозаторът за паста за зъби е ид..
24.90 лв. Без данък:24.90 лв.
Арт. номер: UNIMARK BP 1307
UNIMARK 1307 е напълно автоматичен електронен апарат за прецизно самостоятелно измерване на кръвно налягане с маншон на бицепса, говорещ на български език. Изключително практичен и лесен и за използване – само с натискане на един бутон. С бърз и самостоятелен анализ с точна оценка на даннит..
90.00 лв. Без данък:90.00 лв.
Арт. номер: UNIMARK CLASSIC
Унимарк Класик  е механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане в домашни условия, изработен от висококачествени материали. Гарантира прецизно измерване по „метода на Коротков“ и е оборудван с всички световни екстри за този тип устройства – точен манометър с 50 мм контрасте..
25.00 лв. Без данък:25.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.