Меню
Количка

Здраве & Wellness

UNIMARK CN 02 WF КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР ПИНГВИН.
Нов
Арт. номер: UNIMARK CN 02
Компресорният инхалатор Unimark CN 02 WF Penguin е подходящ за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания. Специално разработен за лечение на деца. Unimark CN 02 WF Penguin се отличава с ниски нива на шум при работа и е изработен по най..
96.00 лв. Без данък:96.00 лв.
UNIMARK CN-01-WD КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР
Нов
Арт. номер: UNIMARK CN-01-WD
Компресорният инхалатор UNIMARK CN-01-WD е подходящ за превенция, инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания в домашни условия. Разработен за лечение на деца и възрастни. UNIMARK CN-01-WD се отличава с ниски нива на шум при работа и е из..
95.00 лв. Без данък:95.00 лв.
UNIMARK JH -208 КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР КАЛИНКА.
Нов
Арт. номер: UNIMARK JH -208
КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР КАЛИНКА UNIMARK JH -208 е подходящ за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания. Специално разработен за лечение на деца. UNIMARK JH -208 се отличава с ниски нива на шум при работа и е изработен по най-съвремени техно..
66.00 лв. Без данък:66.00 лв.
UNIMARK PALM МЕХАНИЧЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ.
Нов
Арт. номер: UNIMARK PALM
UNIMARK PALM е механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане в домашни условия, изработен от висококачествени материали. Гарантира прецизно измерване по „метода на Коротков“ и е оборудван с всички световни екстри за този тип устройства – точен манометър с 50 мм контрастен дисплей..
29.00 лв. Без данък:29.00 лв.
Говорящ дигитален апарат за кръвно налягане .UNIMARK BP 1307
Нов
Арт. номер: UNIMARK BP 1307
UNIMARK 1307 е напълно автоматичен електронен апарат за прецизно самостоятелно измерване на кръвно налягане с маншон на бицепса, говорещ на български език. Изключително практичен и лесен и за използване – само с натискане на един бутон. С бърз и самостоятелен анализ с точна оценка на даннит..
90.00 лв. Без данък:90.00 лв.
Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Класик . Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Класик .
Нов
Арт. номер: UNIMARK CLASSIC
Унимарк Класик  е механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане в домашни условия, изработен от висококачествени материали. Гарантира прецизно измерване по „метода на Коротков“ и е оборудван с всички световни екстри за този тип устройства – точен манометър с 50 мм контрасте..
25.00 лв. Без данък:25.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.