Меню
Количка

За нас

Здравейте, господа и дами!
Идеята за Marketplacebg.com (http://marketplacebg.com/) се заражда у двама тийнейджъри, които още от ученическите си години имат страст към това да продават стоки от всички видове, които са нужни в ежедневието на хората. Винаги на първо място сме поставяли цитата “Важно е да свършим работа и клиентите ни да са доволни!”.
Без значение дали ще е с това, че сме продали бормашина на съседа Евлоги, който решава да я включва всяка неделя в 8ч. или резачка на брат му, който също много обича да я използва рано сутрин в неделя - за нас е важно да помогнем на клиентите си да свършат работата си по-бързо, лесно и ефективно.

С натрупването на опит в търговията и познания за навиците на българският народ ние постоянно разширяваме гамата си от продукти, за да сме сигурни, че ще помогнем на повече хора в тяхното ежедневие. При нас вече можете да откриете всякакви инструменти - ръчни, акумулаторни и електрически. Предлагаме оборудване за сервизи (можете да ги сложите и в собтвения си гараж, ако имате такъв и обичате сами да ремонтирате автомобила си), градинска техника - тримери, резачки, двигатели, водни поми. Също така предлагаме и градински мебели - за да превърнете двора си в любимо местенце за прекарване на свободното време, когато времете навън е приятно.

Освен изброените до сега артикули ние предлагаме и доста разнообразни домашни потреби, домакински уреди, електрически уреди, аудио и караоке техника и друга електроника. Но искаме да поставим фокус върху нашата категория Видеонаблюдение. Предлагаме голямо разнообразие от охранителни камери и комплекти камери, било то за вътрешен или външен монтаж. Предлагаме wi-fi камери, които можете да наблюдавате през мобилния си телефон, където и да се намирате по света (стига да имате връзка с интернет) и така да държите важните за вас неща под контрол! Без повече притеснения от сорта на: “ Лелее, какво ли се случва сега около вкъщи, неделя сутрин рано е - хората се прибират от дискотека, дано някой почерпен не реши да ми надраска колата” - с нашите камери можете да следите за това. Отдъхнете си, спете спокойно нощем и не се притеснявайте какво се случва с дома или бизнеса ви, докато сте на заслужена почивка.

За нашият екип:
Екипът ни се състои изцяло от учтиви, образовани и компетентни младежи, които винаги и с удоволствие ще отговорят на всички въпроси, свързани с нашите продукти, ще съдействат с избора и ще направят пазаруването ви в Marketplacebg.com (http://marketplacebg.com/) едно приятно изживяване.

Защо да се доверите точно на нас и какво ни различава от другите онлайн търговци ли?
На всеки се е случвало да пазарува онлайн и при появата на някакъв проблем - когато позвъни на телефона за гаранция да не получи разбиране или изобщо да не получи отговор. При нас това нещо е изключено като вариант поради няколко много прости причини.                                                                                               
 1. За нас е важно вие да сте доволни от продуктите ни.
 2. На нас също ни се е случвало горепосоченото и е доста неприятно чувството.
 3. За нас е по-важно клиентите ни да знаят, че могат да разчитат на нас, защото така е по-вероятно отново да ни потърсят.

Поръчайте онлайн или ни се обадете. 0882641833
Данни за фирмата:
Име: “Сто 2021” ЕООД
ЕИК: BG206362022

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.